Legyen Ön is részese a munkánknak, támogassa céljainkat adója 1 %-val

A Tisztességes Választásért Alapítvány 2013-ban olyan közösségi programokat szeretne megvalósítani, amelyekben az Ön segítségére is számítunk. Legyen Ön is részese a tevékenységünknek, kérjük támogassa céljainkat adója 1 %-val.

Adószámunk: 18015937-1-41.

Jövőbeni programjaink fontos eleme: visszaadni a kétkezi munka becsületét, hiszen minden országnak szüksége van a jó szakmunkásokra. Összekapcsoljuk az önkéntes munkát a „tisztességes választás” eszméjével Magyarország újjáépítésének érdekében. Ráirányítjuk a figyelmet a szakképzésben résztvevő diákokra – programunk keretében szakiskolásokat viszünk önkéntes munkára (és kirándulásra), határon belüli és határon túli rászoruló intézmények épületeinek felújítására, építésére.

tva_facebook_cover_1szazalek

Idén januárban a székely zászló kitűzésére buzdítva csatlakoztunk Budafok-Tétény önkormányzatának szolidaritási akciójához a székelyföldi települések és vezetőiket ért jogsérelmek miatt. A kezdeményezés nyomán kialakult vita hozzájárult ahhoz, hogy európai színtéren is megjelenjen a székelyföldi autonómia kérdése.

Alapítványunk 2010 óta elsősorban olyan választójogi kérdésekkel foglalkozott, amelyek felölelték a szavazóköri delegáltak felkészítését, a választási visszaélések bemutatását, illetve jogi segítséget nyújtottunk a hozzánk forduló civil szervezeteknek, magánszemélyeknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.